Vill du förstå dig själv och andra bättre?

Handledarutbildning

Vågar du ta reda på hur du själv agerar och uppfattas – vilket är en förutsättning för att leda andra? Hoppa då på vår resa så guidar vi dig framåt!

Vi på INDA Utbildning vänder oss till dig som vill utveckla er organisation och växa som personer. Vi vill ge dig nyckeln till vad ett gott handledarskap är och hur du blir trygg i det!
Vad behöver er organisation bli stärkta inom? Valet är ert – välj en eller alla sex delar i vårt tjänsteutbud och skapa din egen utbildning!

Handleder du människor som behöver extra hjälp och stöd för att lyckas bättre i sin fortsatta utveckling? Behöver ni ökade kunskaper inom ledarskap, motivation och kommunikation? Vill du få konkreta verktyg och material som leder dig framåt i ditt arbete?

Våra handledarutbildningar passar såväl privata företag som dig som jobbar med målgrupper som exkluderats från reguljära arbetsmarknaden.

Vårt upplägg bygger på valbara delar, så att du i din organisation, på ert företag, kan välja just det som ni vill utvecklas och bli stärka inom. Alla delar rör handledarskapet och vi vill hjälpa dig att växa i din roll, så att du kan leda människor framåt i en positiv riktning.

Sätt ihop din egen utbildning!

Välj en eller flera inriktningar som ni i er organisation/företag behöver ökade kunskaper inom. Se våra handledarutbildningar i listan till höger!

Skriv till oss

Varmt välkommen att ringa eller mejla mig – jag svarar gärna! // Ulrika