Hjälp med implementeringsarbetet efter avslutad utbildning? – Vi finns för Er!

Konsultativa tjänster inom metod och implementering efter avslutad utbildning

 

Vi erbjuder konsultativa tjänster i implementeringsarbete efter avslutade utbildningar – allt för att ni ska få ett varaktigt bra resultat! Vi skapar individuella lösningar för er, utifrån vad er organisation behöver. Behöver ni handledning i metodfrågor eller i specifika frågeställningar där ni upplever ”flaskhalsar”, så finns vi för er.

Om ni köpt en utbildningsinsats och vill att de nya kunskaperna efterlevs så resultatet blir det förväntade, så hjälper vi er med det. När ni gått någon av våra tre olika utbildningar inom Supported Employment så kan vi hjälpa er att sjösätta metoden i det vardagliga arbetet.

Vi finns för de olika frågeställningarna som uppkommer, allt från svårigheter med att ringa och ”sälja in deltagare” till problem med vissa målgrupper. På INDA, INDividuellt Anpassat har vi specialistkunskaper inom NPF, psykisk ohälsa, missbruk och beroende.

Oavsett vilken av våra utbildningar du gått – så finns vi tillgängliga för er! Vi på INDA Utbildning har hög kompetens inom Supported Employment, goda vitsord och relevanta utbildningar och erfarenheter av att arbeta med handledning och metodimplementering.

KONTAKTUPPGIFTER

Tel: 070-550 16 00
E-postulrika.gustafsson@inda.nu

Skriv till oss

Varmt välkommen att ringa eller mejla mig – jag svarar gärna! // Ulrika