Stärker hållbar kommunikation dig som ledare? – ja, det vill vi påstå!

Stärker hållbar kommunikation dig som ledare? – ja, det vill vi påstå!

Hållbarhet i ledarskap handlar om förståelse för individen och gruppen. Det som utmärker en bra ledare är förmågan att se helheten. Förmågan att överblicka och öka förståelsen för hur olika delar i ledarskapet hänger ihop och påverkar varandra. Våra utbildningar inom hållbar kommunikation och ledarskap ger dig enkla och effektiva verktyg för att lyckas

Behöver du praktiska redskap – checklistor och en massa inspiration för att förnya ditt arbetssätt och därmed din vardag? Behöver du uppdatering – verktyg – förnyelse – energipåfyllning-  inom kommunikation och ledarskap då har du kommit rätt.

Vi på INDA har många års erfarenhet av att få människor att må bra i sina roller. Det handlar om att utvecklas och att kontinuerligt uppdatera sin egen och andras sätt att coacha, leda, stötta och utveckla sig själv och sin organisation. Våra utbildningar inom kommunikation och ledarskap är unika – de har en bredd och ett innehåll som ger praktiska redskap och teoretiska tips i din vardag. Ledarskap och kommunikation går hand i hand och kan inte vara utan varandra – det har vi konstaterat och utgått ifrån i våra utbildningar och föreläsningar – den röda tråden är tjock och tydlig.

Plocka en utbildning du tycker är intressant eller låt oss komma till er och föreslå en kombination av utbildningar som passar just er verksamhet.

Skriv till oss

Varmt välkommen att ringa eller mejla mig – jag svarar gärna! // Ulrika