OM INDA:UTBILDNING

Alla våra utbildningar, föreläsningar och konsulttjänster genomsyras av ett högt engagemang, stort kunnande och gedigna erfarenheter från verkligheten. Våra utbildningar vänder sig till både privata näringslivet, kommunala verksamheter, samordningsförbund och myndigheter.

Alla våra utbildare har goda kunskaper och erfarenheter i sitt specifika kompetensområde.

Ulrika Gustafsson, utbildningskonsult på INDA Utbildning, har gedigna kunskaper om SE – Supported Employment och IPS – Indivduell Placement and Support utbildningar. Ulrika har utbildat många kommuner, finansiella samordningsförbund och privata aktörer runt om i hela Sverige. Hon har även lång chef- och ledarerfarenheter från privata näringslivet, mångårig erfarenhet av handledarutbildning och är licensierad i person-analysprogrammet Extended  DISC®. Ulrika är en mycket kunnig och uppskattad utbildare och föreläsare, tack vare hennes förmåga att skapa och ge energi.

Lotta Resare, utbildningskonsult på INDA Utbildning har många års erfarenhet av att utbilda. Hon är utbildad retoriker med erfarenhet av att undervisa både vid universitet – kommuner – stiftelser –  skolor – fackförbund och arbetsgivarorganisationer. Lotta utbildar även inom person-analysprogrammet Extended  DISC®. Lotta har stor erfarenhet av utbildning inom samverkan och ledarskap, med specialistkunskaper inom kommunikation, så att ni kan öka förståelsen och höja dynamiken i er arbetsgrupp.

Anna Bylin, delägare av INDA, utbildad arbets – och kbt terapeut är ansvarig för rehab/omställning och hr- tjänster. Anna har utbildat ett flertal år på arbetsterapeut programmet på Örebro Universitet och har specialistkunskaper inom NPF, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa.

INDAs mål är att ni ska få långsiktiga, varaktiga resultat – vi hjälper er gärna med implementeringsarbetet efter avslutad utbildningsinsats.

Alla INDAs utbildningar är mycket kreativa, de håller högt tempo där vi blandar teori med praktiska övningar. Vi ställer bara ett krav, att du aktivt deltar – så att du kan omsätta de nya kunskaper snabbare! Våra utbildningar har fått fantastiska omdömen, tack vare hög kompetens, stort engagemang och gedigna erfarenheter. Självklart har vi goda referenser om ni önskar.

  • Vill ni utveckla er organisation och stärka er personal, kontakta Ulrika Gustafsson

KONTAKTUPPGIFTER

Tel: 070-550 16 00
E-postulrika.gustafsson@inda.nu

Skriv till oss

Varmt välkommen att ringa eller mejla mig – jag svarar gärna! // Ulrika